Επιστολή φαντάρων της ΕΛΔΥΚ

Στρατιώτες της ΕΛΔΥΚ σε διαδήλωση στο Σύνταγμα, Απρίλης 2018
Φώτο Αρχείου / Στρατιώτες της ΕΛ.ΔΥ.Κ. σε διαδήλωση στο Σύνταγμα, Απρίλης 2018 / Πηγή: Eurokinissi

Με την παρούσα επιστολή μας, θέλουμε να χαιρετίσουμε την τεράστια προσπάθεια των συντρόφων και φίλων του Κόμματος, που ανταποκρίθηκαν στην ιστορική ανάγκη της οικονομικής ενίσχυσης του ΚΚΕ. Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι πως η εγκληματική διαχείριση της πανδημίας έχει δυσχεράνει ακόμα περισσότερο τη ζωή της εργατικής τάξης της πατρίδας μας. Οι εκατοντάδες νεκροί της τάξης μας, που θυσιάστηκαν στο βωμό της κερδοφορίας των κλινικαρχών, φωτίζουν πως η ανάγκη για ένα δημόσιο δωρεάν σύστημα υγείας δεν μπορεί να αποσπαστεί από την πάλη για μια νέα κοινωνία, χωρίς αφεντικά, χωρίς να μπαίνουν στο ζύγι οι ζωές των πολλών με τα κέρδη των λίγων. 

Αυτή ακριβώς η κατάσταση δείχνει πόσο τεράστια είναι η επιτυχία της επίτευξης και υπερκάλυψης του πανελλαδικού πλάνου του Κόμματός μας. Έτσι αποφασίσαμε να ενισχύσουμε το Κόμμα μας με το ποσό των 100 €, γνωρίζοντας πως η ενίσχυση του ΚΚΕ είναι μόνος δρόμος για την ισχυροποίηση των ταξικών αγώνων, τη διαφώτιση της μοναδικής διεξόδου απ´ αυτό το βάρβαρο σύστημα του καπιταλισμού. Συγχαρητήρια σε όλους που έδωσαν την καλύτερη απάντηση στην κυβέρνηση και τα αστικά κόμματα που συμφώνησαν (ησύχως ή μη) στην επιβολή του απαράδεκτου προστίμου του Κόμματός μας.

Υ.Γ.1 Σύντροφε Μάκη σου μεταφέρουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ», για όσα έδωσες στο Κόμμα μας και στις επεξεργασίες του. Η δουλειά σου θα είναι αποτυπωμένη για πάντα στη θεωρητική δουλειά του ΚΚΕ, και όπως και πριν την έναρξη της στρατιωτικής μας θητείας έτσι και τώρα, το έργο σου μας συντροφεύει και μας φωτίζει μέσα στο στρατόπεδο. 

Υ.Γ.2 Ενόψει του 21ου συνεδρίου του Κομμουνιστικού Κόμματος χαιρετίζουμε τον προσυνεδριακό διάλογο και νιώθουμε την υποχρέωση οι εκδόσεις του Ριζοσπάστη με τις Θέσεις να γίνουν αντικείμενο συζήτησης μέσα στα στρατόπεδα από κάθε φαντάρο και μόνιμο στρατιωτικό.

Ζήτω το τιμημένο ΚΚΕ.

Φαντάροι της ΕΛΔΥΚ

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...