Επιτροπή Ενάντια στην Ελληνοαμερικανική Συμφωνία: Σύσκεψη ενόψει της συνόδου της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ στην Αθήνα

Η Επιτροπή Αγώνα ενάντια στην Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Βάσεις, μπροστά στην επικείμενη σύνοδο της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ που θα λάβει χώρα στην Αθήνα από τις 17 έως τις 19 Σεπτέμβρη, καλεί σε σύσκεψη φορέων την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων στην Αθήνα (Βερανζέρου 1, Πλατεία Κάνιγγος, 2ος όροφος).

Αντικείμενο της συζήτησης θα είναι οι εξελίξεις και η παραπέρα οργάνωση της πάλης ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, για την κατάργηση της Ελληνοαμερικανικής Συμφωνίας για τις Βάσεις.

Στη Στρατιωτική Επιτροπή του ΝΑΤΟ, που συνιστά και την ύπατη στρατιωτική αρχή της λυκοσυμμαχίας, σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, θα συζητηθούν τα στρατηγικά κείμενα για την «Αποτροπή και Αμυνα της Ευρω-Ατλαντικής Περιοχής» και «Προεξάρχον Κείμενο Διεξαγωγής Πολέμου ΝΑΤΟ», όπως και η στρατηγική για το ΝΑΤΟ 2030, το «εγχειρίδιο πολέμου» της ιμπεριαλιστικής συμμαχίας για τις συγκρούσεις της επόμενης δεκαετίας.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...