Επιβεβαιώνεται ότι η μεγαλύτερη εμπλοκή της χώρας μας στα νατοϊκά σχέδια δεν αποτελεί παράγοντα ασφάλειας

Αυτό που επιβεβαιώνεται από τη συνέχιση των τουρκικών προκλήσεων και διεκδικήσεων είναι ότι η μεγαλύτερη εμπλοκή της χώρας μας στα ΝΑΤΟικά σχέδια και στον πόλεμο στην Ουκρανία, η παραχώρηση βασικών υποδομών για τη δημιουργία βάσεων, δεν αποτέλεσε παράγοντα σταθερότητας και ασφάλειας, τόνισε η βουλευτής του ΚΚΕ Μαρία Κομνηνάκα, σε παρέμβασή της σε τηλεοπτική συζήτηση το πρωί της Παρασκευής στην ΕΡΤ1.

Σχολιάζοντας την κριτική του ΣΥΡΙΖΑ για την αποστολή όπλων στο Κίεβο, υπενθύμισε ότι και επί εποχής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, η Σλλάδα έπαιξε ενεργητικό ρόλο στην προώθηση των νατοϊκών συμφερόντων.

Αναφορικά με την καταγγελία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ν. Ανδρουλάκη, για απόπειρα παρακολούθησης του τηλεφώνου του, η Μ. Κομνηνάκα τόνισε ότι είναι απολύτως καταδικαστέα τέτοια περιστατικά, ωστόσο πρόσθεσε πως δεν μπορούμε να «πέφτουμε από τα σύννεφα» όταν ο κόσμος «βοά» για τη δράση των διαφόρων μυστικών υπηρεσιών που αλωνίζουν και στη χώρα μας και όταν τέτοια περιστατικά έχουν διευκολυνθεί με ένα νομοθετικό πλαίσιο με ευρωπαϊκές οδηγίες

Παράλληλα υπενθύμισε τις καταγγελίες του ΚΚΕ για τα περιστατικά συνακροάσεων, για τα οποία ακόμη δεν έχει δοθεί επίσημη απάντηση.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...