ΕΠΛΣ Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης: Συνάντηση με τον Διοικητή της 2ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ.

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών - ΠΟΛ
Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (ΕΠΛΣ) Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης συναντήθηκε με τον Διοικητή της 2ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ.). Θυμίζουμε ότι η 2η Περιφερειακή Διοίκηση ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ έχει έδρα την Καβάλα. Η περιοχή δικαιοδοσίας της είναι αυτή των Λιμενικών Αρχών που λειτουργούν στις Περιφερειακές Ενότητες Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Σερρών, Καβάλας, Θάσου, Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Ημαθίας και Πιερίας. 

  Το δελτίο τύπου της ΕΠΛΣ Ανατολικής Μακεδονία Θράκης:

ΕΠΛΣ Αν.Μακεδονίας & Θράκης : Συνάντηση με τον Διοικητή της 2ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗ Σπυρίδων

Η Ένωση μας πραγματοποίησε σήμερα 11-3-2021 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Διοικητή της    2ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗ Σπυρίδων. 

Στην συνάντηση τον ενημερώσαμε εκτενώς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κυρίως οι Υπηρεσίες της Ένωσής μας. 

 Όπως μας διαβεβαίωσε η Περιφέρεια θα είναι αρωγός στην προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων αυτών στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της.

Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα  για τον εποικοδομητικό διάλογο που πραγματοποιήθηκε, όπως επίσης και τους συναδέλφους της Περιφέρειας για την θερμή τους φιλοξενία.

Ο Πρόεδρος                                                                           Ο Γενικός Γραμματέας

ΤΣΙΜΠΛΑΣ Σπυρίδων                                                                   ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ Χρήστος 

Πηγή: Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών (ΠΟΛ)

Δείτε ακόμα...