ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος: Δράσεις της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Βόλου

Στον αγώνα κατά της μάστιγας των ναρκωτικών τα στελέχη της Περιφερειακής  Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Βόλου, του ΛΣ -ΕΛΑΚΤ, καταγράφει αποτελέσματα, όπως αναφέρει η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Ελλάδος. Να σημειωθεί ότι εδώ και αρκετά χρόνια η ΠΟΔΙΝ δεν έχει αστυνομικό σκύλο ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, παρά τις συνεχείς παρεμβάσεις που γίνονται προκειμένου η υπηρεσία να ενισχυθεί με εκπαιδευμένο σκύλο και τον συνοδό του.

Σε συνολικά 28 υποθέσεις κατά το Ά εξάμηνο 2021 έχουν συλληφθεί 29 άτομα και έχουν κατασχεθεί: 337,60 γρ. ακατέργαστης κάνναβης και 2 αυτοσχέδια τσιγάρα ακατέργαστης κάνναβης, 3 δενδρύλλια κάνναβης, 45,8 γρ. μεθαδόνη σε υγρή μορφή, 0,30 γρ. κοκαΐνη, 167 ναρκωτικά δισκία, 3 σύριγγες με υπολείμματα βουπρενορφίνης, 752 λαθραία τσιγάρα σε πακέτα, 61 λαθραίες συσκευασίες καπνού 3,050 γρ., 2,994 γρ. λαθραίο καπνό χύμα και χρηματικό ποσό 1.040 ευρώ.

«Η παρουσίαση του έργου που επιτελούν οι συνάδελφοι του Π.Ο.ΔΙ.Ν. Βόλου αποτελεί την ελάχιστη αναγνώριση της προσφοράς στο ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ και στην κοινωνία και τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες» αναφέρει η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...