Ερντογάν: Στις 3μμ σήμερα στα Κατεχόμενα της Κύπρου

Κατεχόμενη Κύπρος
Φώτο Αρχείου / Κατεχόμενη Κύπρος / Πηγή: Eurokinissi

Στα Κατεχόμενα της Κύπρου θα βρεθεί σήμερα ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.Ο Ερντογάν, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη, αναμένεται να προσγειωθεί στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου (Ercan) λίγο μετά τις 3μμ σήμερα Δευτέρα 19 Ιουλίου.Έπειτα θα μεταβεί στην αποκαλούμενη Βουλή του ψευδοκράτους, όπου και λέγεται πως θα ανακοινώσει «καλά νέα για τη Βόρεια Κύπρο». Η συνεδρίαση της λεγόμενης Βουλής, μάλιστα, θα πραγματοποιηθεί ειδικά λόγω της παρουσίας του Τούρκου Προέδρου στα Κατεχόμενα.

Περίπου στις 19:30, η τουρκική αντιπροσωπεία αναμένεται να έχει μεταβεί στο στάδιο Ατατούρκ της κατεχόμενης Λευκωσίας για ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ διάσημων προσωπικοτήτων.

Στη συνέχεια, στις 17:30, αναμένεται να βρεθεί στο λεγόμενο Προεδρικό του ψευδοκράτους για συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ και φορείς των Τουρκοκυπρίων, όπως μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ.Αύριο, Τρίτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει προσευχή στο τζαμί Hala ultan, τελετή στο μνημείο του Ατατούρκ, καθώς και παρέλαση η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Λεωφόρο Φαζίλ Κιουτσούκ, παρουσία Ερντογάν.

Την ίδια μέρα στις 13:30, o Τούρκος Πρόεδρος αναμένεται να προβεί σε ανακοινώσεις από το ξενοδοχείο Concorde.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...