Ερώτηση για τα κτιριακά προβλήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χρυσούπολης

Ερώτηση για τα κτιριακά προβλήματα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χρυσούπολης κατέθεσαν στη Βουλή προς τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Δελής, Νίκος Παπαναστάσης και Θανάσης Παφίλης.

Αναφέρουν συγκεκριμένα:

«Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Χρυσούπολης στεγάζεται σε κτίριο που νοικιάζει για αυτόν το σκοπό ο Δήμος Νέστου. Πρόκειται ουσιαστικά για δύο οικήματα με μεσοτοιχία, που προορίζονταν για κατοίκηση και έχουν υποστεί τις όποιες μετατροπές. Σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες λειτουργίας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τόσο από πλευράς συνολικών χώρων, όσο και των απαραίτητων υποδομών.

Η κυβέρνηση οφείλει να ενισχύσει άμεσα τον Κρατικό Προϋπολογισμό για την Πυροσβεστική και να βρεθεί οριστική λύση για το κτιριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Χρυσούπολης.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός, τι μέτρα θα λάβει η κυβέρνηση για:

– Να αντιμετωπιστούν άμεσα και αποτελεσματικά τα προβλήματα στέγασης και συντήρησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Χρυσούπολης;

– Την κατασκευή νέου κτιρίου που να καλύπτει τις ανάγκες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Χρυσούπολης σε κατάλληλο χώρο;»

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...