Ερώτηση για την αποζημίωση στελεχών των ΕΔ για τα περίπολα πυρασφάλειας

Συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων στη πρόληψη και την κατάσβεση πυρκαγιών. Τρίτη 24 Αυγούστου 2021 (EUROKINISSI / Γ.Τ. ΓΕΕΘΑ)

Ερώτηση για την καταβολή αποζημιώσεων στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που πραγματοποίησαν περίπολα πυρασφάλειας κατά τους θερινούς μήνες, κατέθεσαν στη Βουλή προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας οι βουλευτές του ΚΚΕ Λεωνίδας Στολτίδης, Νίκος Παπαναστάσης και Θανάσης Παφίλης.

Αναφέρουν συγκεκριμένα:

«Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς (ΕΣΠΕΕΚΑΣ), καθώς και η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ), με έγγραφά τους διαμαρτύρονται διότι δεν έχουν καταβληθεί μέχρι σήμερα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, τα οδοιπορικά έξοδα για όλες τις ημέρες απασχόλησής τους, συμμετέχοντας στις περιπολίες πυρασφάλειας, σχετικά με τον έγκαιρο εντοπισμό καθώς, και την αποτροπή πυρκαγιών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός, τι μέτρα θα λάβει η κυβέρνηση προκειμένου να καταβάλει άμεσα τα οδοιπορικά έξοδα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που συμμετείχαν στις περιπολίες για τον εντοπισμό και την αποτροπή πυρκαγιών;»

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...