Ερώτηση του ΚΚΕ για τα εμπόδια στις ετήσιες υγειονομικές εξετάσεις των στελεχών των ΕΔ στο 424 ΓΣΝΕ

Στρατιωτικό Νοσοκομείο 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης

Με νέα ερώτηση του το ΚΚΕ ζητάει απ’ τον Υπουργό Άμυνας να πραγματοποιηθούν δωρεάν οι εξετάσεις που εκκρεμούν, τακτικές και ετήσιες, σε κρατικά νοσηλευτικά ιδρύματα και κλινικές για τα στελέχη υγειονομικής αρμοδιότητας 424 ΓΣΝΕ.

Η ερώτηση:

Θέμα: Εμπόδια στις ετήσιες υγειονομικές εξετάσεις των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαίδευσης (ΓΣΝΕ)

Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) με έγγραφό της γνωστοποιεί τις διαμαρτυρίες στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων σχετικά με τα εμπόδια που συναντούν στις αναβολές ή ακυρώσεις των επισκέψεων στα εξωτερικά ιατρεία του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Εκπαιδεύσεως (424 ΓΣΝΕ), συμπεριλαμβανομένων και των ετήσιων υγειονομικών εξετάσεων των στελεχών.

Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) σημειώνει επίσης, ότι είναι η δεύτερη φορά εντός του 2020 όπου σημειώνονται τα παραπάνω γεγονότα και ζητάει σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας να υπάρξει η δυνατότητα να πραγματοποιηθούν οι εκκρεμούσες εξετάσεις, δωρεάν σε κρατικά νοσηλευτικά ιδρύματα ή κλινικές για τα στελέχη υγειονομικής αρμοδιότητας 424 ΓΣΝΕ.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός, τι μέτρα θα λάβει η κυβέρνηση για τη δωρεάν πραγματοποίηση των εξετάσεων που εκκρεμούν, τακτικών και ετήσιων, σε κρατικά νοσηλευτικά ιδρύματα και κλινικές για τα στελέχη υγειονομικής αρμοδιότητας 424 ΓΣΝΕ;

Δείτε ακόμα...