Έβρος: Πτώμα άνδρα άγνωστης ταυτότητας εντόπισε η αστυνομία

Χάρτης / Γέφυρα Πετάλου στον Πέπλο, Έβρος
Χάρτης / Γέφυρα Πετάλου στον Πέπλο, Έβρος / Πηγή: Google Maps

Ένα πτώμα άνδρα άγνωστης ταυτότητας εντόπισε το Σάββατο η αστυνομία που περιπολούσαν κοντά στη γέφυρα Πετάλου στον Πέπλο, στον Έβρο.

Το πτώμα βρισκόταν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, ενώ του έλειπαν το κεφάλι και τα άνω άκρα. Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μετανάστη, που επιχείρησε να περάσει παράνομα τα σύνορα από την Τουρκία στην Ελλάδα. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου μεταφέρθηκε η σορός, αναμένεται να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το σενάριο θανάτου από παθολογικά αίτια, σύμφωνα με το οποίο τα άκρα και το κεφάλι της σορού φαγώθηκαν από ψάρια.

Δεν πρόκειται για πρωτοφανές περιστατικό, καθώς υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που όταν η στάθμη του ποταμού κατεβαίνει λόγω του καλοκαιριού εμφανίζονται πτώματα κατατρεγμένων που έχασαν τη ζωή τους στην προσπάθεια να τον περάσουν. Στις 3 Μάη, στρατιωτική περίπολος στο Πέταλο είχε επίσης εντοπίσει το πτώμα άνδρα σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.

Δείτε ακόμα...