Έβρος: Σε ετοιμότητα οι ΕΔ και ενίσχυση του φράκτη

ΥΕΘΑ ΕΒΡΟΣ
Πηγή: EUROKINISSI

Μπορεί η κυβέρνηση Ερντογάν να έδωσε την εντολή και να απομάκρυνε πρόσφυγες-μετανάστες αλλά και στρατοχωροφυλακή από τα ελληνοτουρκικά σύνορα στις Καστανιές, στον Έβρο, ωστόσο οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις παραμένουν σε επιφυλακή, διατηρώντας ικανοποιητική δύναμη στα σύνορα.

Την ίδια στιγμή η μάχη με τον κορονοϊό φαίνεται πως χάνεται για το Υπουργείο Άμυνας με πολλά κρούσματα σε στρατιωτικούς και φαντάρους για τα οποία υπάρχει μόνο μία επίσημη τοποθέτηση του Υπουργού για τον αριθμό των κρουσμάτων σε στρατιωτικούς.

Η δύσκολη εξίσωση της φύλαξης των συνόρων και της υγείας του στρατιωτικού προσωπικού δεν φαίνεται πως είναι για αδύναμους λύτες. Η κυβέρνηση συνεχίζει με ενίσχυση του φράκτη στα σύνορα. Αυτό επιβεβαιώνει και ο δήμαρχος Ορεστιάδας.

Όπως, τόνισε ο δήμαρχος Ορεστιάδας, Βασίλης Μαυρίδης, σε συνέντευξή του στο Sputnik «Γίνονται εργασίες ενίσχυσης του υπάρχοντος φράχτη και επέκτασή του από τα όρια του δήμου μου και προς τα κάτω. Πρόκειται για τα σημεία που είναι στενό το ποτάμι και μπορεί κάποιος εύκολα να το περάσει».

Δείτε ακόμα...