Εξεταστική για υποκλοπές: Καταθέτει σήμερα ο πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γ. Ρουμπάτης

EUROKINISSI

Με την κατάθεση του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη, συνεχίζει το έργο της σήμερα, η Εξεταστική Επιτροπή για την υπόθεση των υποκλοπών – των παρακολουθήσεων. 

Η εξέταση του Γ.  Ρουμπάτη που διετέλεσε διοικητής της ΕΥΠ την περίοδο 2015- 2019, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και με την διαδικασία της πλήρης μυστικότητας, όπως άλλωστε έχει αποφασιστεί για όλες τις συνεδριάσεις της Επιτροπής, από την κυβερνητική πλειοψηφία, στο πλαίσιο της προσπάθειας συγκάλυψης που εξελίσσεται από την πρώτη μέρα των αποκαλύψεων. 

Επίσης, η κατάθεση του μάρτυρα, αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνει χθες, λόγω όμως της πολύωρης συζήτησης διαδικαστικών θεμάτων αλλά και της εξέτασης του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Θεόδωρου Δραβίλλα (2012- 2015) που ξεπέρασε τις πέντε ώρες, αποφασίστηκε η εξέταση του Γ. Ρουμπάτη να γίνει σήμερα.

«Το απόρρητο φαλκιδεύει τον έλεγχο της υπόθεσης», σημείωσε σε δήλωσή του, αμέσως μετά το τέλος της χθεσινής συνεδρίασης της Εξεταστικής Επιτροπής, ο Νίκος Καραθανασόπουλος, που συμμετέχει εκ μέρος του ΚΚΕ. 

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...