Ευχές από φαντάρο που υπηρετεί στη Λέσβο

Φαντάροι - Στρατιώτες Εθνοφρουράς, 98 ΑΔΤΕ, Λέσβος - Επιτηρητικό Φυλάκιο «Παναγιά» - Δεκέμβρης 2019
Φώτο Αρχείου / Στρατιώτες Εθνοφρουράς, 98 ΑΔΤΕ, Λέσβος – Επιτηρητικό Φυλάκιο «Παναγιά» – Δεκέμβρης 2019 / Πηγή: Eurokinissi

Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά με υγεία στο alt.gr και τη Συντακτική του ομάδα. Να συνεχίσει να είναι το αποκούμπι των στρατευμένων, πηγή ενημέρωσης και ανάδειξης των προβλημάτων μας μέσα στα στρατόπεδα.

Καλή συνέχεια στους συναδέλφους που υπηρετούν αυτό το διάστημα τη θητεία τους και καλή αρχή με το κεφάλι ψηλά για τους στρατιώτες, τους ναύτες και τους σμηνίτες που πρόκειται να καταταγούν το επόμενο διάστημα!

Δύναμη και υγεία στους εργαζόμενους που παλεύουν για μέτρα προστασίας από την πανδημία και για την ενίσχυση του ΕΣΥ. Ευχές ώστε να γίνουν ακόμα περισσότεροι αυτοί που αποφασιστικά θα επιστρέψουν ως απαράδεκτο το “πασχαλινό δώρο” της κυβέρνησης, το νέο εργασιακό έκτρωμα με σταθμό την απεργία στις 6 Μάη!

Μπορεί να φοράμε παραλλαγή, όμως είμαστε στο πλευρό σας, γιατί μετά την απόλυσή μας από το στρατό θα “βράζουμε στο ίδιο καζάνι!” Καλή Ανάσταση για το λαό μας, ώστε, στηριζόμενοι στις δυνάμεις μας, να βγάλουμε από τη μέση οτιδήποτε μπαίνει εμπόδιο για ζωή με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας!

Πέππας Δημήτρης, φαντάρος που υπηρετεί στη Λέσβο

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...