Φαινόμενα συνωστισμού στο “Ελ. Βενιζέλος”

Φωτό Αρχείου/ Αφίξεις επιβατών στο διεθνή αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος” / Πηγή: Eurokinissi

Η κοροϊδία της κυβέρνησης περί ελέγχων και μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό για εργαζόμενους και επιβάτες που ταξιδεύουν συνεχίζεται. Αυτόπτης μάρτυρας και αναγνώστης του alt.gr, επιβάτης της πτήσης από Σαντορίνη προς Αθήνα, έστειλε τις παρακάτω φωτογραφίες και μας ενημέρωσε ότι:

“Η πτήση από Σαντορίνη στις 2 και 45. Περίπου 300 επιβάτες. Μας ενημέρωσαν μέσα στο αεροπλάνο ότι θα γίνει έλεγχος σε όλους. Όχι πριν. Μας πήγαιναν από αίθουσα σε αίθουσα για να πάρουμε σειρά. Ο κόσμος εξαγριώθηκε. Τελικά με φωνές μετά από ώρα μας κατέβασαν όλους κάτω στην ουρά πριν από 4 μόλις ή 5 παραβάν. Οι υπάλληλοι τα είχαν χαμένα. Καμία οργάνωση, χωρίς αποστάσεις. 3 άτομα θα έκαναν το τεστ σε 300. Πριν βγούμε μείναμε ο ένας δίπλα στον άλλον μέσα στο αεροπλάνο τουλάχιστον μισή ώρα παραπάνω από την πτήση. Το ίδιο και μετά. Επί 2 ώρες. Ο ένας δίπλα στον άλλον όπως δείχνουν οι φωτογραφίες.

Βέβαια κάποιοι που είχαν άλλη πτήση αμέσως μετά έφευγαν χωρίς το τεστ. Κι έκαναν 1 τεστ σε κάθε οικογένεια. Όσοι ήταν μόνοι, έκαναν όλοι. Από τη δική μου οικογένεια έκανα εγώ το τεστ. Και να μην είχαμε κάτι, με τέτοιο συνωστισμό μπορεί και να κολλήσαμε. Αυτό είναι το θέμα. Ανοργάνωτοι τελείως. Και γιατί όσοι έρχονται απ έξω γίνεται δειγματοληπτικά. Ενώ όσοι έρχονται από Μύκονο Σαντορίνη κάνουν όλοι. Δεδομένο ότι στη Σαντορίνη κρούσμα δε δηλώθηκε, εκτός το χθεσινό της νεφροπαθούς που τη γύρισαν πίσω. Όχι γιατί δεν είχε. Είχε πολύ κόσμο.

Απλά, είχαν συμφωνήσει οι ξενοδόχοι εξαρχής ότι δε θα δημοσιοποιήσουν κρούσματα, με την ανοχή της κυβέρνησης και των ΜΜΕ. Από τη Σαντορίνη φέτος έλειπαν μόνο οι Κινέζοι που τα προηγούμενα χρόνια μας πατούσαν. Πολλοί Γάλλοι, πολλοί Πολωνοί, πολλοί Άγγλοι. Αποφύγαμε κάθε τουριστικό μέρος. Στη Μύκονο βγήκαν όλα στη φόρα επειδή εκεί οργανώνουν πάρτι και γίνεται χαμός. Δεν μπορούσαν να τα κρύψουν”.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...