Φαντάροι από το στρατόπεδο Πατσούκα: Χαιρετίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων της Αλεξανδρούπολης

Απεργιακή συγκέντρωση για την Εργατική Πρωτομαγιά στην Αλεξανδρούπολη

Χαιρετίζουμε την χθεσινή απεργιακή συγκέντρωση των σωματείων στην πόλη που υπηρετούμε την θητεία μας, την Αλεξανδρούπολη.

Η Πρωτομαγιά είναι μια ημέρα που εμπνέει όλους τους στρατευμένους νέους. Αποτελεί μέρα, ορόσημο, για τους συνεχείς αγώνες της εργατικής τάξης και τα παιδιά της. Είναι ημέρα περηφάνιας και τιμής για τους νεκρούς εργάτες.Θύματα του ταξικού αγώνα για την απελευθέρωση των εργατών από τα δεσμά τους. Οι ηρωικοί αγώνες της Πρωτομαγιάς αποτελούν τις πιο λαμπρές σελίδες στην ιστορία του εργατικού κινήματος στην Ελλάδα. Παρακαταθήκη για τους σημερινούς αγώνες, ειδικά τώρα που θέλουν να νομιμοποιήσουν την εντατικοποίηση της εργασίας, με 10 ώρες συνεχούς εργασίας και τις απλήρωτες υπερωρίες. Θυμίζει, σε εμάς τους στρατευμένους νέους, ότι η διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας χρειάζεται και πρέπει να συνεχιστεί ακόμα και μέσα στο στρατόπεδο.

Χαιρετίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων της πόλης ενάντια στην μετατροπή της σε πολεμικό ορμητήριο των φονιάδων ιμπεριαλιστών. Δεν μπορούμε να μένουμε αδιάφοροι από την παρουσία ξένων στρατευμάτων του ΝΑΤΟ στο λιμάνι ακόμα και μέσα στα ίδια τα στρατόπεδα. Δεν μπορούμε να μένουμε αδιάφοροι από την στοχοποίηση της χώρας μας από τους ανταγωνιστές τους. Δεν μπορούμε να μένουμε αδιάφοροι από την στοχοποίηση κάθε νέου που αγωνίζεται και διεκδικεί από το σύστημα.

Οι στρατευμένοι νέοι είμαστε δίπλα στους αγώνες της εργατικής τάξης.

Φαντάροι από το στρατόπεδο Πατσούκα

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...