Φαντάροι ΕΛΔΥΚ: Στέλνουμε 150€ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ

ΕΛΔΥΚ - Στρατιώτες

Φαντάροι που υπηρετούμε τη θητεία μας στο 2ο ΜΚ ΤΠ της ΕΛΔΥΚ στέλνουμε το ποσό των 150€ ως πρώτη δόση μπροστά στην οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε εμείς και οι οικογένειές μας. Γνωρίζουμε καλά ότι το ΚΚΕ βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των νέων στρατευμένων καθώς παλεύει καθημερινά για τη βελτίωση των όρων διαβίωσης και συνθηκών που αντιμετωπίζουμε κατά τη διάρκεια της θητείας μας.

Παράλληλα παίρνει την πιο ξεκάθαρη θέση για τον πόλεμο σε μια περίοδο μεγάλης πολεμικής προπαρασκευής αλλά και εκδήλωσης πολεμικών εστιών. Αποφεύγοντας να διαλέξει στρατόπεδο εκμεταλλευτών δηλώνει πως πραγματικός νικητής πρέπει να αναδειχθεί ο λαός κάθε χώρας, οικοδομώντας τη δικιά του εξουσία με ηγέτιδα δύναμη την εργατική τάξη.  Αντίστοιχα αναδεικνύει πως η συμμετοχή της χώρας μας στο ΝΑΤΟ εκθέτει το λαό μας σε πολλαπλούς κινδύνους λόγω των ανταγωνισμών στην περιοχή και διεθνώς.

Την ίδια ώρα οι στρατιωτικές υποδομές της χώρας μας γίνονται ορμητήριο προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων στην προσπάθεια να μοιράσουν ξανά τις αγορές, να ενισχύσουν το ρόλο τους στις εκάστοτε περιοχές.

Στην Κύπρο όπου υπηρετούμε τη θητεία μας είναι νωπές οι μνήμες του κυπριακού λαού για τη στάση του ΝΑΤΟ και των Αμερικανών ιστορικά για την ανοχή στη διχοτόμηση του νησιού αλλά και στις μέρες μας όπου προωθεί σχέδια οριστικής διχοτόμησης προκειμένου να δώσει αντάλλαγμα στη Τουρκία ώστε να διατηρηθεί στο ευρωατλαντικο στρατόπεδο.

Ταυτόχρονα παρακολουθούμε με αμείωτο ενδιαφέρον τις “αναμετρήσεις” που δίνει η εργατική τάξη της χώρας μας. Το ΚΚΕ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα δίχως να θολώνει τα νερά, χωρίς να βάζει νερό στο κρασί των σύγχρονων δικαιωμάτων των εργαζομένων. Είμαστε βέβαιοι πως η ενίσχυση του ΚΚΕ αποτελεί ενίσχυση των αγώνων της τάξης μας, ενίσχυση της πάλης για μια κοινωνία δίχως εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Δείτε ακόμα...