Φαντάροι ενισχύουν οικονομικά το ΚΚΕ κόντρα στο απαράδεκτο πρόστιμο

Στρατιώτες Ριζοσπαστης
Στρατιώτες διαβάζουν τον Ριζοσπάστη

Ως απάντηση στο πρόστιμο εις βάρος του ΚΚΕ προσφέρω από τις μηνιαίες αποδοχές ως οπλίτης και από προσωπικές οικονομίες, συνολικά 60€.

Εν μέσω συνεχών εξελίξεων στα παζάρια και τις συγκρούσεις ανάμεσα στην Ελληνική και Τουρκική αστική τάξη και των κυβερνήσεων τους, σε κατάσταση επιφυλακής και συναγερμού, εν μέσω πανδημίας, οι φαντάροι συνεχώς συζητάμε και προβληματιζόμαστε για αυτά που ακούμε και ζούμε καθημερινά.

Από την ίδια την πραγματικότητα και την καθημερινή διαβίωση στο στρατόπεδο, καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί της κυβέρνησης τόσο για την αποτελεσματικότητα της αντιμετώπισης της πανδημίας, την κατάσταση του Συστήματος Υγείας, όσο και το αφήγημα για “την εθνική στρατηγική και τις ισχυρές διεθνείς συμμαχίες που προστατεύουν τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας”, για την εθνική ενότητα που δε χωράει ταλαντεύσεις.

Οι θέσεις του ΚΚΕ είναι “όπλο” για τους νέους στρατευμένους, για τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων. Φωτίζουν την αναγκαία εδώ και τώρα αποδέσμευση από τις συμμαχίες-εχθρούς των λαών, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, των κέντρων που ετοιμάζουν νέες επικίνδυνες συμφωνίες-“μοιρασιές” ανάμεσα στους ιμπεριαλιστές, με εντάσεις και συγκρούσεις.

Φωτίζουν τη μόνη σύγχρονη διέξοδο του 21ου αιώνα, για την ειρήνη και φιλιά των λαών, την αξιοποίηση του εγχώριου πλούτου και των σημερινών δυνατοτήτων της τεχνικής και της επιστήμης προς όφελος των λαϊκών αναγκών, τον σοσιαλισμό!

Φαντάρος της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας, Κιλκίς

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...