Φαντάρος από τη Δράμα: “Λευτεριά στην Παλαιστίνη”

Παλαιστίνη, υπό την στρατιωτική κατοχή του κράτους δολοφόνου, του Ισραήλ
Ελευθερία στην Παλαιστίνη

Το κράτος-δολοφόνος του Ισραήλ συνεχίζει τα δολοφονικά σχέδια του κατά του παλαιστινιακού λαού με πολύμορφες επιθέσεις που έχουν ως αποτέλεσμα τεράστιες καταστροφές με εκατοντάδες νεκρούς, ανάμεσα τους και  πολλα παιδιά .

Με τις πλάτες των ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ συνεχίζει να προκαλεί λέγοντας ότι αναμένεται “εκτόνωση” της κατάστασης και ότι είναι προετοιμασμένο για διάφορα σενάρια, όπως μια χερσαία εισβολή.

Απαιτούμε να σταματήσουν τώρα οι δολοφονικές επιθέσεις κατά του παλαιστινιακού λαού και να αποσυρθούν οι κατοχικές δυνάμεις τους Ισραήλ από εκείνα τα εδάφη μαζί με την ικανοποίηση του αιτήματος για ενιαίο παλαιστινιακό κράτος με πρωτεύουσα την ανατολική Ιερουσαλήμ.

Καλούμε την ελληνική κυβέρνηση να σταματήσει κάθε συνεργασία με το κράτος δολοφόνο. 

Να υλοποιήσει την ομόφωνη απόφαση της Βουλής και να αναγνωρίσει το παλαιστινιακό κράτος.

Οι Έλληνες στρατευμένοι στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον λαό της Παλαιστίνης και στους άλλους λαούς που γίνονται θύματα αυτών των δολοφονικών σχεδίων. 

Δυναμώνουμε τον αγώνα μας ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας σε αυτές τις επεμβάσεις και στην συμμετοχή των Ελληνικών ένοπλων δυνάμεων σε αποστολές εκτός συνόρων. Στην μετατροπή της χώρας μας σε μια απέραντη ΑμερικανοΝΑΤΟική βάση.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

Βαγγέλης Παντούλης, Στρατιώτης σε στρατόπεδο της Δράμας

Δείτε ακόμα...