Φλόριντα: Οκτώ τραυματίες απο πυροβολισμούς σε εκδήλωση για τον Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ

ΗΠΑ αστυνομία

Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι δέχθηκαν πυρά σε μια κατάμεστη εκδήλωση για την Ημέρα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ στο Φορτ Πιρς της Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, ανακοίνωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σεντ Λούσι.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα που μετέφεραν τους τραυματίες από τους πυροβολισμούς στο νοσοκομείο. Ένας εξ αυτών νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Τέσσερις ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν στο χάος που ακολούθησε μετά τους πυροβολισμούς.

Περισσότεροι από χίλιοι άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί σε ένα πάρτι στο πάρκο Ilous Ellis, όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί γύρω στις 5:20 μ.μ (τοπική ώρα).

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη, το χάος ξέσπασε λόγω «κάποιου είδους διαφωνίας».

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, εκτιμάται ότι οι δράστες ήταν πιθανότατα περισσότεροι του ενός, ενώ δεν έχει κατονομαστεί κάποιος ως ύποπτος. Οι αρχές αναλύουν τον τόπο του εγκλήματος και τα στοιχεία που προκύπτουν από τις καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων, είπε ο επικεφαλής αναπληρωτής.

Και τα οκτώ άτομα που τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς ήταν ενήλικες, ενώ ένα από τα άτομα που τραυματίστηκαν μετά τα πυρά ήταν ανήλικο, είπε.

Πηγή: CNN

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...