Γ. Γκιόκας: ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν να μη δίνονται δώρα Πάσχα και Χριστουγέννων στα Ναυπηγεία Ελευσίνας

γκιόκας ΚΚΕ

Ο Γιάννης Γκιόκας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ», επισήμανε ότι η στρατηγική ταύτιση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι ορατή και στη μετατροπή των Ναυπηγείων Ελευσίνας σε Ειδική Οικονομική Ζώνη καθώς ψήφισαν μαζί να μη δίνονται δώρα Πάσχα και Χριστουγέννων στους εργαζόμενους, να μην ισχύει η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας! 

Τόνισε ότι δεν είναι σύγχρονο οι εργαζόμενοι να δουλεύουν σε συνθήκες γαλέρας για να έχει κέρδη ο επενδυτής «κουρεύοντας» τα δεδουλευμένα! Πρόσθεσε ότι μπορεί να υπάρχει ναυπηγική βιομηχανία για να εξυπηρετεί τις ανάγκες της χώρας χωρίς τη δαμόκλειο σπάθη του κέρδους πάνω από τους εργαζόμενους. 

Η περίπτωση των Ναυπηγείων Ελευσίνας είναι μεταξύ των νομοσχεδίων που κατά 50% ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ και κατά 70% το ΠΑΣΟΚ κι αυτό δείχνει ότι μετά τις εκλογές στις 21 Μαΐου μπορούν να τα βρουν. 

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση, υπογράμμισε, το ΚΚΕ να στηρίξει ή να δώσει ανοχή σε όποια αντιλαϊκή κυβέρνηση, σημειώνοντας πως ό,τι λέει το ΚΚΕ προεκλογικά το λέει και μετεκλογικά. 

Χαρακτήρισε προσχηματική την πρόσκληση συνεργασίας του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι κυρίως στοχεύει σε έναν προοδευτικό κόσμο που γυρνάει την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ και συμπορεύεται με το ΚΚΕ.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...