Γ. Γκιόκας: Προεκλογικό σόου και κάλπικη αντιπαράθεση από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου
Ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου

Για προεκλογικό σόου και για κάλπικη αντιπαράθεση από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής Αττικής του ΚΚΕ, μιλώντας στο ραδιόφωνο «Αθήνα 98,4» το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σημείωσε ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν συνθήκες πόλωσης, που τους βολεύει για να κρύψουν τη συμφωνία τους στα μεγάλα ζητήματα που αφορούν τον λαό, καθώς δεν μπορούν να τσακωθούν, διότι συμφωνούν, για τις δεσμεύσεις στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ. Πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε πάνω από τα μισά κρίσιμα νομοσχέδια της ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ψήφισε το 70% αυτών.

Για τις τροπολογίες της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ για τις παραφυάδες της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής, υπογράμμισε ότι δεν τις αντιμετωπίζει και πως ανοίγουν πολύ επικίνδυνους δρόμους που σε κράτη της ΕΕ έχουν οδηγήσει στην απαγόρευση κομμουνιστικών κομμάτων.

Σχολίασε ότι ενώ μιλούν για αρραγές μέτωπο κατά του φασισμού, στο Εργατικό Κέντρο Πύργου πήγαν μαζί με χρυσαυγίτες και στην Αθήνα δόθηκε άδεια από την Αστυνομία με την ανοχή του δήμου για να γίνει συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής.

Για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών, τόνισε ότι θα περιλαμβάνουν καταξιωμένους αγωνιστές και πως τέτοιοι καταξιωμένοι αγωνιστές πρέπει να υπάρχουν στην επόμενη Βουλή.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...