Γ. Οικονόμου: «Η χώρα δεν θα κλείσει» – Καμία ανακοίνωση για μέτρα προστασίας

Ενημέρωση τω πολιτικών συντακτών από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου
Ενημέρωση τω πολιτικών συντακτών από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τον έλεγχο όσων σκοπεύουν να ταξιδέψουν προς την Ελλάδα από τις αφρικανικές χώρες όπου εντοπίστηκε η μετάλλαξη «Όμικρον» του κορονοϊού, επανέλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, σήμερα Δευτέρα.

Ο Γ. Οικονόμου επανέλαβε ότι η κυβέρνηση δεν σχεδιάζει lockdown. «Η χώρα δεν θα κλείσει. Τα μέτρα που έχουμε πάρει υποστηρίζουν αυτή τη στρατηγική. Δεν σκεφτόμαστε μέτρα που μπορεί να φέρουν περιορισμούς σε εμβολιασμένους ή που θα φέρουν μικρό, μεσαίο ή μεγάλο lockdown», ανέφερε. 

«Κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να περιορίσουμε τη διασπορά, να ενισχύσουμε την εμβολιαστική κάλυψη και το σύστημα Υγείας», πρόσθεσε, επιμένοντας να δημιουργεί μια «μαγική εικόνα» για την κυβερνητική πολιτική η οποία αξιοποιεί τους εμβολιασμούς ως άλλοθι για να μη λάβει κανένα ουσιαστικό μέτρο προστασίας. Την ίδια ώρα η κυβέρνηση όχι μόνο αρνείται να ενισχύσει το σύστημα Υγείας, αλλά με τις παλινωδίες, τις αντιφάσεις και την απαξίωση του συστήματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας έχει υπονομεύσει τους εμβολιασμούς. 

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...