Γ. Πέρρος: Δυνατό ΚΚΕ στις εκλογές, δυνατός ο λαός

Πέρρος ΚΚΕ

Μπροστά στις εκλογές εμείς θέλουμε να στείλουμε ένα αισιόδοξο μήνυμα, δυνατό ΚΚΕ, δυνατός ο λαός, τόνισε ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στον Δυτικό Τομέα Αθηνών, μιλώντας το πρωί της Κυριακής σε εκπομπή του OPEN TV.

Ο λαός, υπογράμμισε ο Γ. Πέρρος να μην ανησυχεί ο λαός, κυβέρνηση θα κάνουν, το έχει αποδείξει η ιστορία όταν συγκυβέρνησαν το ΠΑΣΟΚ με την ΝΔ, όταν συγκυβέρνησαν ο ΣΥΡΙΖΑ με το ακροδεξιό ΑΝΕΛ κλπ. Το ερώτημα, σημείωσε είναι, ποιος θα κάνει αντιπολίτευση την επόμενη μέρα που ο Ελληνικός λαός θα κληθεί να πληρώσει τα “σπασμένα” της πολιτικής τους, με τα αντιλαϊκά προαπαιτούμενα, την “επενδυτική βαθμίδα, τους 350 νόμους που επίκεινται να ψηφιστούν.

Προεκλογικά, συνέχισε ο Γ. Πέρρος, σηκώνουν τον τόνο για ψηφοθηρικούς λόγους και μετά τα βρίσκουν έχοντας συμφωνία στις βασικές στρατηγικές γραμμές, έχοντας συμφωνία με την ΕΕ, το ΝΑΤΟ, στην οικονομία, όπου σε αυτά δεν έχουν διαφορές και το ερώτημα είναι ποιος θα κάνει αντιπολίτευση.

Πρόσθεσε επίσης ότι, την περίοδο της διακυβέρνησης της ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε το 50% και το ΠΑΣΟΚ το 70% των νομοσχεδίων της ΝΔ, με το ΚΚΕ μαζί το εργατικό κίνημα να κάνουν αντιπολίτευση.  

Πως να συνεργαστούμε, να ανεχτούμε, να δώσουμε την συγκατάθεσή μας σε μια κυβέρνηση, όταν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτοί που κατάργησαν τις ΣΣΕ, τις τριετίες, ήταν αυτοί που επέφεραν ο μισθός των 780 ευρώ να είναι ο μισθός του 2011, είναι αυτοί που έφεραν εδώ που μας έφεραν με την ακρίβεια στα τρόφιμα και την ακρίβεια στην ενέργεια με το Χρηματιστήριο Ενέργειας, είναι αυτοί που πήγαν την συνταξιοδότηση στα 67 έτη, υπογράμμισε ο Γ. Πέρρος.

Τέλος, αναφερόμενος στις εκλογές στην Τουρκία, ο Γ. Πέρρος σημείωσε, μεταξύ άλλων ότι, είτε βγει ο ένας υποψήφιος είτε ο άλλος, και οι δύο διαγκωνίζονται για την γεωπολιτική αναβάθμιση του τούρκικου κεφαλαίου εντός και εκτός Τουρκίας, ενώ το πρόβλημα είναι για τον λαό της Τουρκίας, όπου μεγαλώνει η φτώχεια και η ακρίβεια. Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα, έγινε ο σεισμός στην Τουρκία όπου χιλιάδες συνάνθρωποί μας, βρέθηκαν κάτω από τα συντρίμμια, γνωρίζοντας ότι ο λαός περνά πολύ δύσκολα. Οι κομμουνιστές στην Ελλάδα πρωτοστάτησαν να εκφραστεί η συγκινητική αλληλεγγύη στον Τούρκικο λαό.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...