Γ. Πρωτούλης: Οι εργαζόμενοι και η νεολαία να ενισχύσουν το μόνο κόμμα που στάθηκε δίπλα τους και αγωνίστηκε μαζί τους

Γιάννης Πρωτούλης ΚΚΕ

Οι εργαζόμενοι, η νεολαία τα 4 χρόνια της κυβέρνησης της ΝΔ είδαν ποιο κόμμα είναι στο δρόμο, ποιο κόμμα είναι το αποκούμπι τους, είδαν ποιο κόμμα είναι η πραγματική αντιπολίτευση, ποιο κόμμα έσπασε απαράδεκτες, αντιδημοκρατικές απαγορεύσεις, ποιο κόμμα διεκδίκησε μαζί με τα συνδικάτα και κέρδισαν σημαντικές νίκες, σημείωσε ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στην τηλεόραση του «Open».

Κάλεσε τους εργαζόμενους και τη νεολαία να ενισχύσουν το ΚΚΕ, να ενισχύσουν τη δύναμή τους, η οποία θα επιστρέψει σε αυτούς και δεν θα εγκλωβιστεί σε παζάρια και αντιλαϊκές συγκυβερνήσεις. Τόνισε ότι η στρατηγική συμφωνία της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, οι εντυπωσιακές στρατηγικές συγκλίσεις των δύο κομμάτων θα κάμψουν και τις όποιες υπαρκτές μεν, αλλά επιμέρους, δευτερεύουσες, διαφορές, προκειμένου να τρέξει η αντιλαϊκή πολιτική της ΕΕ, του Συμφώνου Σταθερότητας, του ΝΑΤΟ.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι για το κομμάτι της νεολαίας, εκτός από τις διάφορες δημοσκοπήσεις, έχουν στηθεί και πραγματικές κάλπες, αυτές των φοιτητικών εκλογών, που έβγαλαν για δεύτερη φορά πρώτη δύναμη την «Πανσπουδαστική ΚΣ», στέλνοντας μήνυμα ελπίδας για τη στάση της νέας γενιάς.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...