Γ. Πρωτούλης: Περισσότεροι εκλεγμένοι δήμαρχοι και σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στους δήμους και τις περιφέρειες

Να σταματήσουν οι κάτοικοι της Αττικής να ζουν σε μια επικίνδυνη κατάσταση, στο έλεος των μεγαλοεργολάβων και της ιδιωτικοποίησης υπηρεσιών, τόνισε ο Γιάννης Πρωτούλης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με την «Λαϊκή Συσπείρωση» και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο ραδιόφωνο του «ΣΚΑΪ».

(Ακούστε εδώ την συνέντευξη)

Όπως σημείωσε αυτή η κατάσταση πρέπει να αλλάξει και να μπουν προτεραιότητα οι ανάγκες του λαού, με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στην Πολιτική Προστασία και τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, με αναμόρφωση του προϋπολογισμού στην κατεύθυνση αντισεισμικής, αντιπλημμυρικής, αντιπυρικής θωράκιση, δωρεάν Υγείας, εκπαίδευσης και αθλητισμού του λαού και της νεολαίας.

Ξεκαθάρισε ότι δεν είναι για παράδειγμα ανεκτό, ότι τέτοια βροχή θα ξανάρθει σε 16.000 χρόνια, όπως έλεγαν κυβερντώνες και τελικά ήρθε σε 4 μέρες και την ίδια ώρα ο Κηφισός επί 20 χρόνια δεν έχει ελεγχθεί και καθαριστεί, δεν έχουν καθαριστεί τα ρέματα σε Δυτική και Ανατολική αττική από το 2021 γιατί τσακώνονται ποιος εργολάβος θα πάρει τα 15 εκατομμύρια που έχουν προϋπολογιστεί.

Ο Γ. Πρωτούλης σχολίασε ότι υπάρχει μια επιλογή να μην ανέβει η προεκλογική συζήτηση μετά τις μεγάλες καταστροφές που συνέβησαν με τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες, καθώς αποκαλύφθηκε μια εφαρμοζόμενη πολιτική ως υπεύθυνη, στην οποία εμπλέκονται περιφέρειες και δήμοι.

Σχετικά με τους στόχους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» υπογράμμισε ότι είναι να υπάρχουν περισσότεροι εκλεγμένοι δήμαρχοι και σύμβουλοι στους δήμους και τις περιφέρειες, θυμίζοντας ότι στον τρίτο μεγαλύτερο δήμος της χώρας είναι για 9 χρόνια δημοτική αρχή της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με ορατό έργο.

Ακόμα θύμισε ότι κατά το παρελθόν δόθηκαν μάχες ουσίας στο πλευρό του λαού από τους δημάρχους του ΚΚΕ για να θωρακιστούν οι πόλεις.

Δείτε ακόμα...