Γ. Πρωτούλης: Θετικό γεγονός το αποτέλεσμα του ΚΚΕ

Πρωτούλης ΚΚΕ

Το αποτέλεσμα του ΚΚΕ και οι χιλιάδες που το ψήφισαν είναι ασφαλώς ένα θετικό γεγονός, τόνισε ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, σχολιάζοντας σε τηλεοπτικό πάνελ στον Skai, τις εκτιμήσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα που περιείχε το έξιτ πολ των τηλεοπτικών σταθμών.

Απαντώντας στο ερώτημα για το αν το ΚΚΕ θα συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση «ηττημένων»,  ο Γ. Πρωτούλης σημείωσε ότι το ερώτημα αυτό τέθηκε και απαντήθηκε στην προεκλογική περίοδο, Το ΚΚΕ δεν μπορεί να λέει άλλα στον κόσμο μέχρι την Παρασκευή το βράδυ και άλλα την Κυριακή το απόγευμα είπε, επαναλαμβάνοντας την κατηγορηματική άρνηση για συμμετοχή ή ανοχή σε οποιαδήποτε αντιλαϊκή κυβέρνηση. 

Αντικειμενικά δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης υπάρχει, γιατί μιλάμε για κόμματα που συμφωνούν σε μεγάλα ζητήματα αλλά και σε μικρότερα, σημείωσε, ενώ υπενθύμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε το 50% του αντεργατικού νόμου Χατζηδάκη της ΝΔ. Αυτό το έκρινε ο κόσμος και στην κάλπη, βλέποντας ότι οι διαφορές στα κόμματα που διεκδικούν να στήσουν την επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση δεν είναι δα και τόσο μεγάλες, είπε, Την επόμενη μέρα θα έχει πολύ σκληρό αγώνα, γιατί είδατε ότι υπάρχουν πράγματα συμφωνημένα για την επόμενη μέρα, υπογράμμισε ο Γ. Πρωτούλης.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...