Γ. Στεφανάκης: Πιο ενισχυμένο ΚΚΕ για να βρει τον μπελά της η επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση

Γιώργος Στεφανάκης, ΚΚΕ

Τη διάψευση της ΝΔ από την Εαρινή Έκθεση της Κομισιόν σημείωσε ο Γιώργος Στεφανάκης, στέλεχος του ΚΚΕ, μιλώντας στο κανάλι «Open» το πρωί της Πέμπτης 25 Μάη.

Εξηγώντας ότι η Εαρινή Έκθεση της Κομισιόν επιβάλλει τη συνέχιση του παγώματος των τριετιών έως το 2027 με πρόσχημα την αντιμετώπιση της ανεργίας και τις δημοσιονομικές αντοχές της οικονομίας, τόνισε ότι η ΝΔ λέει ψέματα όταν μιλά για αυξήσεις μισθών. 

Κατήγγειλε ακόμα την κοκορομαχία που συνεχίζεται μεταξύ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ την ώρα που συμφωνούν στις στρατηγικές κατευθύνσεις, ενώ εφαρμόζουν τους μνημονιακούς νόμους τσακίζοντας τα λαϊκά εισοδήματα.

Με τα «ρεκόρ ανάπτυξης» στον τουρισμό, για τα οποία θριαμβολογεί η κυβέρνηση, οι μισθοί παραμένουν κάτω από τα επίπεδα του 2011, ενώ η κυβέρνηση της ΝΔ, όπως και του ΣΥΡΙΖΑ πριν, με βάση τον νόμο Αχτσιόγλου – Βρούτση, δεν κάνει υποχρεωτική την εφαρμογή της ΣΣΕ, με πρόσχημα τις δημοσιονομικές αντοχές της οικονομίας. 

Το ελπιδοφόρο μήνυμα της εκλογικής μάχης της 21ης Μάη είναι η ενίσχυση του ΚΚΕ που πρέπει να βγει ακόμα πιο ενισχυμένο από τις επόμενες κάλπες, για «να βρει τον μπελά της» η επόμενη κυβέρνηση για την αντιλαϊκή πολιτική που θα εφαρμόσει. 

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...