Γιάννης Γκιόκας: Με δυνατό ΚΚΕ μπορούμε να αποσπάσουμε φιλολαϊκά μέτρα

Με δυνατό ΚΚΕ μπορούμε να αποσπάσουμε φιλολαϊκά μέτρα, αν η επόμενη κυβέρνηση φοβάται τον λαό και το κίνημά του, τόνισε ο Γιάννης Γκιόκας, υποψήφιος βουλευτής του Κόμματος στην Ανατολική Αττική, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.  

Σχολιάζοντας τα προγράμματα της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι είναι σαν τις συμβάσεις που υπογράφουν οι τράπεζες με τους δανειολήπτες. Είναι ελκυστικές, αλλά ο διάολος κρύβεται στα ψιλά γράμματα. Χαρακτήρισε προσχηματική την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ προς το ΚΚΕ, σημειώνοντας πως στοχεύει στους προοδευτικούς και αριστερούς ανθρώπους που του γυρίζουν την πλάτη και για αυτά που πέρασε ως κυβέρνηση, αλλά και σαν αντιπολίτευση, αφού ψήφισε το 50% των νομοσχεδίων της ΝΔ.

Στην ερώτηση, αν μέσω της συμμετοχής σε κυβέρνηση το ΚΚΕ θα μπορούσε να επιβάλει κάποια μέτρα, απάντησε ότι αυτό δεν έγινε σε καμία χώρα της Ευρώπης που Κομμουνιστικά Κόμματα συμμετείχαν σε κυβέρνηση, αντίθετα, αφόπλισαν το εργατικό κίνημα από τη διεκδίκηση φιλολαϊκών μέτρων.  

Πρόσθεσε ακόμα ότι μια κυβέρνηση ασχολείται με τα πάντα, με την οικονομία, με τις δεσμεύσεις σε ΕΕ και ΝΑΤΟ και υπογράμμισε ότι στις 11 Ιουλίου είναι η Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ για τη διεύρυνσή του και θα είναι η πρώτη διεθνής εμφάνιση της νέας Ελληνικής κυβέρνησης. Το ΚΚΕ είναι ενάντια σε αυτή την πολιτική! 

Για την Ανατολική Αττική σημείωσε ότι, ενώ υπάρχει ανάπτυξη και μεγάλα έργα, οι υποδομές και οι υπηρεσίες για τον λαό είναι προηγούμενων εποχών. Τόνισε ότι δεν έχει δημόσιο νοσοκομείο ούτε αποχετευτικό δίκτυο και σοβαρά προβλήματα με τη σχολική στέγη.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...