Γιάννης Πρωτούλης: Η ενίσχυση του ΚΚΕ θα ανοίξει μια αισιοδοξία στον λαό για έναν διαφορετικό δρόμο

Η πρωτιά της «Πανσπουδαστικής» στις φοιτητικές εκλογές είναι ένα καλό παράδειγμα και για τις εκλογές στις 21 Μάη για ενίσχυση του ΚΚΕ που θα ανοίξει μια αισιοδοξία στον λαό για έναν διαφορετικό δρόμο από αυτόν που μας πάει από το κακό στο χειρότερο, τόνισε ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στον «ΑΝΤ1».

Σχολιάζοντας τη συζήτηση στο debate σημείωσε ότι μόνο ο Δημήτρης Κουτσούμπας από τους πολιτικούς αρχηγούς δεν έχει στηρίξει μνημόνιο και πρόσθεσε ότι από τα κόμματα του 3ου μνημονίου θα ανεβαίνουν οι τόνοι για να κρύψουν η στρατηγική τους σύμπλευση στα βασικά ζητήματα όπως το Ταμείο Ανάκαμψης που περιλαμβάνει άλλα 350 αντιλαϊκά προαπαιτούμενα προς ψήφιση από την επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση.

Σημείωσε πως από την καπιταλιστική ανάπτυξη κερδισμένοι είναι οι επιχειρηματικοί όμιλοι και χαμένοι οι εργαζόμενοι, φέροντας το παράδειγμα του Τουρισμού όπου υπάρχει ρεκόρ κερδών και για τους εργαζόμενους βασιλεύει η άγρια εκμετάλλευση καθώς με τα στοιχεία του ΣΕΠΕ στον συγκεκριμένο κλάδο υπάρχουν οι περισσότερες παρεμβάσεις σε ωράριο και μισθούς.

Ανέφερε ακόμα την παραχώρηση των Ναυπηγείων Ελευσίνας με την ψήφο της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ που τα μετέτρεψαν σε Ειδική Οικονομική Ζώνη. Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση δίνει 150 ευρώ στους νέους για να την ψηφίσουν και οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Ελευσίνας δεν λαμβάνουν τα δώρα Πάσχα και Χριστουγέννων.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...