Γιώργος Λαμπρούλης: Μεγαλύτερη ενίσχυση του ΚΚΕ στις 25 Ιούνη για ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση

Το δίλημμα είναι αν στην επόμενη βουλή, θα υπάρχει ένα πιο δυνατό ΚΚΕ, ώστε να ασκήσει εντός κι εκτός βουλής, ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση, υπέρ των συμφερόντων του ελληνικού λαού, επισήμανε ο Γιώργος Λαμπρούλης βουλευτής του ΚΚΕ μιλώντας στο κανάλι «Attika» το απόγευμα της Δευτέρας 29 Μάη.

Συμπλήρωσε ότι όταν ο Κυρ. Μητσοτάκης μιλάει για σταθερότητα ή περιπέτειες όπως και τα άλλα κόμματα αντίστοιχα, θέτουν διάφορα διλήμματα, στην ουσία, αναφέρονται στα προγράμματά τους, που περιλαμβάνουν το Ταμείο Ανάκαμψης με τα 350 προαπαιτούμενα, που σημαίνουν νέα αντιλαϊκά μέτρα, ματωμένα πλεονάσματα, δημοσιονομική πειθαρχία, συμμετοχή στο ΝΑΤΟ με ό,τι αυτό συνεπάγεται με τον πόλεμο στην Ουκρανία και την εμπλοκή της χώρας μας στα ιμπεριαλιστικά σχέδια.

Υπογράμμισε, ότι τα κόμματα ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ μπορεί να διαφωνούν σε δευτερεύοντα θέματα, αλλά στα στρατηγικές επιλογές σε όλους τους τομείς συμφωνούν, από τη στιγμή που έχουν ως «ευαγγέλιο» τις στρατηγικές επιλογές ΕΕ – κεφαλαίου, που τις ψηφίζουν μάλιστα από κοινού. 

Ο Γ. Λαμπρούλης αναφέρθηκε και στο εργατικό δυστύχημα στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη, τονίζοντας ότι οι εργαζόμενοι εδώ και μήνες με τις κινητοποιήσεις τους διεκδικούν μέτρα ασφάλειας και υγιεινής στους χώρους δουλειάς και κατήγγειλε την ασκούμενη πολιτική που επιτρέπει την ασυδοσία των εργοδοτών, και την ανεπάρκεια των αρμόδιων ελεγκτικών μηχανισμών.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...