Γιορτή για μικρούς και… μεγάλους από εργατικά σωματεία σε Πάτρα και Αγρίνιο

Κοντά στα παιδιά των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων της περιοχής τους βρέθηκαν εργατικά σωματεία και φορείς, σε πόλεις της Δυτικής Ελλάδας, που πραγματοποίησαν γιορτινές εκδηλώσεις χθες.

Στην Πάτρα, το Εργατικό Κέντρο της πόλης, από κοινού με το Σύλλογο Δημοκρατικών Γυναικών (μέλος της ΟΓΕ), προχώρησαν σε γιορτή στο κτίριο του συνδικαλιστικού φορέα, με τον 3ο όροφο του να γεμίζει παιδικά χαμόγελα.

Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, χειροτεχνίες με πολύ φαντασία και διάφορα παιχνίδια ζέσταναν την ατμόσφαιρα με τους μικρούς φίλους να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους. Μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα και το «ραντεβού» ανανεώθηκε για επόμενες εκδηλώσεις στο μέλλον.

Στο Αγρίνιο, το συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Αιτωλοακαρνανίας, πραγματοποίησε τη δική του ξεχωριστή βραδιά για τα παιδιά, με εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο της πόλης. Μικροί και μεγάλοι, είχαν την ευκαιρία να γελάσουν με την «ψυχή» τους, σε μια ξεχωριστή παράσταση Καραγκιόζη από τον θίασο του «Άρη», αλλά και να διασκεδάσουν με μια σειρά δραστηριότητες.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...