Γλυκά Νερά: Προφυλακιστέος ο 32χρονος συζυγοκτόνος

Πηγή: EUROKINISSI

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την πολύωρη απολογία του ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου μέσα στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά.

Αυτή την ώρα οδηγείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο 32χρονος συζυγοκτόνος δεν έπεισε με τους ισχυρισμούς του τον 12ο τακτικό ανακριτή και τον αρμόδιο εισαγγελέα ότι δεν είχε κίνητρο, πρόθεση ή προμελέτη να δολοφονήσει τη μητέρα της μόλις 11 μηνών κόρης του και ομόφωνα μετά από διάσκεψη του έδειξαν το δρόμο της φυλακής.

Απολογούμενος ο ίδιος ενώπιον του ανακριτή επιχείρησε να πείσει ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και ότι δεν προμελέτησε το έγκλημα υποβάλλοντας μάλιστα δύο αιτήματα. Το πρώτο αφορά στη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης στην κάμερα που βρισκόταν στο ισόγειο της μεζονέτας προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης (πριν ή μετά το έγκλημα) και το δεύτερο αφορά στην κλήση μαρτύρων από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού προκειμένου να δώσουν την πλήρη εικόνα για τη σχέση μεταξύ του κατηγορούμενου και της Καρολάιν.

Πηγή: CNN

Δείτε ακόμα...