Η κυβέρνηση είναι βαθιά γελασμένη αν νομίζει ότι μπορεί μάσα στο καλοκαίρι να εφαρμόσει τον «νόμο – έκτρωμα» για τα εργασιακά

Απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά, στα Προπύλαια, την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Σε σχόλιό του για την εγκύκλιο του υπουργείου Εργασίας που εφαρμόζει το «νόμο – έκτρωμα», το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει:

«Η πρώτη εγκύκλιος του Υπουργείου Εργασίας, που εκδόθηκε σήμερα, για την εφαρμογή του κατάπτυστου “νόμου–εκτρώματος” για τα εργασιακά, αποκαλύπτει -παρά τις μεγαλοστομίες- το μέγεθος της αντιδραστικότητάς του, καθώς επιχειρεί να βάλει χέρι στο “πλαίσιο για τις απεργίες”, θεσπίζει το “φακέλωμα” των εργαζομένων και των συνδικαλιστών και χτυπά τη λειτουργία των εργατικών σωματείων.

Η κυβέρνηση είναι βαθιά γελασμένη αν νομίζει ότι μπορεί, μέσα στο καλοκαίρι, να ξεγελάσει τους εργαζόμενους και να εφαρμόσει το καταδικασμένο στη συνείδησή τους αντεργατικό τερατούργημα. Ο, δε, υπουργός Κ. Χατζηδάκης το μόνο που θα καταφέρει είναι να περάσει στην ιστορία ως μια γραφική φιγούρα, όπως ο περιβόητος Λάσκαρης, κατά το παρελθόν, που ήθελε να καταργήσει την ταξική πάλη!!!»

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...