Η νεολαία να τιμωρήσει όσους την έφεραν ως εδώ, όπως έκαναν οι φοιτητές αναδεικνύοντας πρώτη την «Πανσπουδαστική»

Ο λαός να τιμωρήσει τα κόμματα που τον έφτασαν ως εδώ, δυναμώνοντας το ΚΚΕ στις εκλογές, παίρνοντας παράδειγμα από τους φοιτητές που ανέδειξαν πρώτη δύναμη στα πανεπιστήμια την «Πανσπουδαστική ΚΣ», σημείωσε ο Θοδωρής Κωτσαντής, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιο βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ, μιλώντας στην ERT News.

Όπως είπε, όταν μιλάς τη γλώσσα της αλήθειας και τη συνέπειας λόγων και έργων όπως κάνει το ΚΚΕ δεν γίνεται να μην είσαι αισιόδοξος και επισήμανε ότι μόνο το ΚΚΕ μιλάει και προειδοποιεί τον λαό για τα προαπαιτούμενα του Ταμείου Ανάκαμψης, τις δεσμεύσεις στο ΝΑΤΟ, τα ματωμένα πλεονάσματα που ετοιμάζεται να του φορτώσει η επόμενη κυβέρνηση.

Στο πλαίσιο αυτό, ανέδειξε ότι στις παραπάνω δεσμεύσεις υπάρχει προγραμματική σύγκλιση ανάμεσα στα τρία συστημικά κόμματα, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ γι’ αυτό και μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση.

Ξεκαθάρισε ότι το ΚΚΕ όπως πολέμησε την κυβέρνηση Μητσοτάκη γιατί ήταν αντιλαϊκή, έτσι θα πολεμήσει και την επόμενη για τον ίδιο λόγο, και προέτρεψε τον λαό να ψηφίσει το ΚΚΕ, για να δυναμώσουν οι αγώνες και για να έχουμε κυβέρνηση αδύναμων και φοβισμένων κομμάτων.

Σχετικά με την υπόθεση των υποκλοπών, τόνισε ότι μένει στο απυρόβλητο το σκοτεινό θεσμικό πλαίσιο της ΕΕ με το οποίο συμφωνούν όλα τα άλλα κόμματα και το οποίο επιβάλλει το δόγμα «ουδείς εξαιρείται των παρακολουθήσεων». Και πρόσθεσε ότι επιτέλους πρέπει να χυθεί φως για τις παρακολουθήσεις στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό, καθώς αποδεδειγμένα από το 2016 μέχρι το 2022 παρακολουθούνταν ένα ολόκληρο κόμμα.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...