Ιαπωνία: Εντοπίστηκε η σορός ενός εκ των πιλότων του εξαφανισμένου F-15

Αποχώρηση των Μαχητικών Αεροσκαφών F-15Ε της USAFE και του προσωπικού υποστήριξης που είχαν μετασταθμεύσει στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα - Νοέμβρης 2021
Φώτο Αρχείου / Αποχώρηση των Μαχητικών Αεροσκαφών F-15Ε της USAFE και του προσωπικού υποστήριξης που είχαν μετασταθμεύσει στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα – Νοέμβρης 2021/ Πηγή: EUROKINISSI

Εντοπίστηκε στη Θάλασσα της Ιαπωνίας η σορός του ενός εκ των δύο πιλότων του ιαπωνικού μαχητικού αεροσκάφους F-15 που χάθηκε τον Γενάρη, όπως μετέδωσε το δίκτυο NHK.

Σύμφωνα με τις αναφορές του ιαπωνικού δικτύου, η σορός του πιλότου βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά της Ισικάουα. Στην ίδια περιοχή εντοπίστηκε και ένα τμήμα από την ουρά του μοιραίου F-15.

Η έρευνα για τον δεύτερο πιλότο του F-15 συνεχίζεται.

Το μαχητικό αεροσκάφος εξαφανίστηκε από τα ραντάρ ενώ πετούσε πάνω από τη Θάλασσα της Ιαπωνίας, λίγο μετά την απογείωσή του από αεροπορική βάση της Ισικάουα (στο κεντρικό τμήμα της χώρας) στο πλαίσιο άσκησης, στις 31 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με το NHK, το αεροσκάφος δεν εξέπεμψε κάποιο σήμα κινδύνου προτού χαθεί από τα ραντάρ.

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Sputnik

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...