Ηγουμενίτσα: Προθεσμία να απολογηθούν πήραν οι αστυνομικοί που συνελήφθησαν για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών

Πηγή: EUROKINISSI

Προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη 19 Μαρτίου στις 9:30 το πρωί, ζήτησαν και πήραν οι δύο αστυνομικοί και ο Αλβανός πολίτης, οι οποίοι συνελήφθησαν τα ξημερώματα μετά από επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας και κατηγορούνται για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 2 τα ξημερώματα άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν, εντόπισαν τον έναν από τους δύο συλληφθέντες αστυνομικούς να οδηγεί υπηρεσιακό συμβατικό όχημα με συνεπιβάτη τον Αλβανό και πραγματοποιήθηκε σήμα στάσης για να διενεργηθεί έλεγχος. Ο οδηγός ωστόσο συνέχισε την πορεία του μέσα στην πόλη της Ηγουμενίτσας και μετά από λίγο ακινητοποιήθηκε λόγω τροχαίου ατυχήματος.

Στον έλεγχο που ακολούθησε εντός του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 19 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 102 κιλών και 670 γραμμαρίων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο οδηγός αστυνομικός βρισκόταν σε βραδινή διατεταγμένη υπηρεσία περιπολίας, ενώ διαπιστώθηκε πως ο συνοδός του, ο οποίος επίσης συνελήφθη κατόπιν ενημέρωσης του αρμόδιου Εισαγγελέα, βρισκόταν σε διαφορετικό σημείο στη Θεσπρωτία, έχοντας αφήσει το υπηρεσιακό του πιστόλι στο όχημα.

Δείτε ακόμα...