Ηλ. Σιώρας: “Πολύ αρνητικό κλίμα” δημιούργησε η αστυνομία στον “Ευαγγελισμό”

Ηλίας Σιώρας
Πηγή : Eurokinissi

“Πολύ αρνητικό κλίμα” δημιούργησε η αστυνομία στον “Ευαγγελισμό” χθες Τρίτη, δήλωσε ο Ηλίας Σιώρας πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον ΣΚΑΙ.

Σημείωσε πως έγινε μια συμβολική εκδήλωση με επιλεγμένους συναδέλφους από κάθε κλάδο του νοσοκομείου. Χωρίς ευθύνη όμως των εργαζομένων δημιουργήθηκε αρνητική εικόνα από τις αστυνομικές δυνάμεις. Οι οποίες θέλησαν να εισέλθουν στο χώρο του προαυλίου και να διαλύσουν την εκδήλωση.

Ανέφερε τα αιτήματα για άνοιγμα όλων των ΜΕΘ, ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, επίταξη ιδιωτικών μονάδων και προσλήψεις.

Έκανε ειδική μνεία στους χρόνια πάσχοντες και πως θα έπρεπε να έχουν παρθεί μέτρα για τη στήριξη αυτών των ανθρώπων. Τόνισε πως θα έπρεπε να υπάρχουν νοσοκομεία που θα μπορούν να τους παρακολουθούν εν μέσω πανδημίας.

Ειδικά για τον Ευαγγελισμό ανέφερε ότι μέχρι και σήμερα δεν έχουν έρθει ακόμα γιατροί. Ενώ για τους περίπου 100 νοσηλευτές που ήρθαν ανέφερε ότι θέλουν εκπαίδευση και θα φροντίσουν να τους εκπαιδεύσουν.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο :

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...