Ίος: Νεκροί δύο νεαροί Ιρλανδοί στη διάρκεια των διακοπών τους

EUROKINISSI

Την πιο τραγική κατάληξη είχε η εκδρομή στην Ίο όπου βρέθηκαν για να γιορτάσουν την αποφοίτησή τους δύο νεαρά παιδιά από την Ιρλανδία.  

Σύμφωνα με το τοπικό site «cyclades24», οι δύο Ιρλανδοί έφτασαν στο νησί με μια παρέα 70 μαθητών από σχολείο του Δουβλίνου.

Οι νεαροί άρχισαν από το μεσημέρι του Σαββάτου να καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ διασκεδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ενας από τους νεαρούς θέλησε να γυρίσει στο κατάλυμά του με τα πόδια καθώς η απόσταση ήταν μικρή. Ωστόσο τα ίχνη του χάθηκαν και όταν οι φίλοι του γύρισαν στο δωμάτιο και δεν τον βρήκαν, κάλεσαν την Αστυνομία. 

Δυστυχώς, ο νεαρός βρέθηκε νεκρός στις 11 το πρωί της Κυριακής, σε γκρεμό, στην περιοχή Γερμανώλη.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, το πιθανότερο σενάριο είναι να παραπάτησε και να βρέθηκε στο κενό, χτυπώντας στο κεφάλι.

Η τραγωδία για την παρέα των Ιρλανδών δεν τελείωσε εκεί. Λίγη ώρα αργότερα, ένα άλλο μέλος της παρέας, με χρόνια καρδιολογικά προβλήματα, έχασε τις αισθήσεις του και έφυγε από τη ζωή, όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο του φίλου του!

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ιρλανδίας επιβεβαίωσε τον θάνατο των δύο παιδιών ενώ πρόκειται για το τρίτο «κρούσμα» τις τελευταίες επτά ημέρες με θάνατο Ιρλανδού που έκανε διακοπές στην Ελλάδα.

Ο Rory από το Cullohill στο Co Laois πέθανε την περασμένη Κυριακή στη Ζάκυνθο, αφού το σώμα του βρέθηκε σε πισίνα.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...