ΗΠΑ: Ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε Φιλαδέλφεια και Τενεσί – Έξι νεκροί

Ένοπλοι άνοιξαν πυρ στις ΗΠΑ...

Ένοπλοι άνοιξαν πυρ στην πολυσύχναστη Σάουθ Στριτ της Φιλαδέλφειας, μια περιοχή με πολλά μπαρ και εστιατόρια, γύρω στα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Δύο άνδρες και μία γυναίκα σκοτώθηκαν, δήλωσαν αξιωματούχοι. Πυροβολισμοί στη Φιλαδέλφεια και στη Τσατανούγκα του Τενεσί στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον έξι ανθρώπους ενώ περισσότεροι από 25 είναι οι τραυματίες, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία για τα τελευταία επεισόδια ένοπλης βίας στις ΗΠΑ μετά τα πρόσφατα μακελειά στο Τέξας, τη Νέα Υόρκη και την Οκλαχόμα.

Ένοπλοι άνοιξαν πυρ στην πολυσύχναστη Σάουθ Στριτ της Φιλαδέλφειας, μια περιοχή με πολλά μπαρ και εστιατόρια, γύρω στα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Δύο άνδρες και μία γυναίκα σκοτώθηκαν, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Ένα βίντεο από κάμερα επιτήρησης στη Φιλαδέλφεια δείχνει ανθρώπους σε πολυσύχναστο δρόμο να τρέχουν πανικόβλητοι στα τελευταία δευτερόλεπτα αυτού του βίντεο των 22 δευτερολέπτων, πιθανότατα μετά τους πυροβολισμούς. Το βίντεο δεν έχει ήχο.

«Υπήρχαν εκατοντάδες άνθρωποι που απλώς διασκέδαζαν στην Σάουθ Στριτ, όπως κάνουν κάθε σαββατοκύριακο, όταν ξέσπασαν αυτοί οι πυροβολισμοί», δήλωσε ο επιθεωρητής της αστυνομίας της Φιλαδέλφειας Ντ. Φ. Πέις.

Σε ένα χωριστό επεισόδιο, τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και 14 τραυματίσθηκαν από σφαίρες κοντά σε ένα μπαρ στην Τσατανούγκα, ανακοίνωσαν οι αρχές, προσθέτοντας ότι δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν από σφαίρες και ένας υπέκυψε στα τραύματά του αφού επλήγη από ένα όχημα καθώς έτρεχε για να απομακρυνθεί από το σημείο των πυροβολισμών.

Τρεις από τους τραυματίες χτυπήθηκαν από οχήματα καθώς προσπαθούσαν να διαφύγουν, δήλωσαν αξιωματούχοι του Τενεσί, προσθέτοντας ότι η κατάσταση μερικών από τους τραυματίες παραμένει κρίσιμη.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...