ΗΠΑ: Πακέτο ανακούφισης της οικονομίας – Αρνείται το διαδικτυακό ντιμπέιτ ο Τραμπ

ντιμπέιτ τραμπ μπάιντεν
Από το ντιμπέιτ του Τραμπ με τον Μπάιντεν

Αισιοδοξία εκφράζει ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, για επίτευξη συμφωνίας για πακέτο ανακούφισης της οικονομίας στα πλαίσια των επιπτώσεων της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο Τραμπ πλεόν επιδιώκει ενίσχυση για τις αεροπορικές εταιρείες και οικονομική στήριξη ύψους 1.200 δολαρίων σε Αμερικανούς πολίτες.

Το Κογκρέσο πέρασε τέσσερα πακέτα του νόμου «Coronavirus Aid, Relief, and Economic Security» το δεύτερο τρίμηνο του έτους, διανέμοντας περίπου τρία τρισεκατομμύρια δολάρια ώστε να εκταμιευθούν ως δάνεια και επιχορηγήσεις σε επιχειρήσεις καθώς και για προσωπική βοήθεια σε Αμερικανούς πολίτες.

Εξ’ αποστάσεως το επόμενο ντιμπέιτ

Για τις 15 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί το επόμενο ντιμπέιτ, μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του Τζο Μπάιντεν, και όπως αναφέρει σε δήλωση της η Επιτροπή Προεδρικών Συζητήσεων, θα πραγματοποιηθεί σε εικονική μορφή.

«Αυτά τα μέτρα λαμβάνονται για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας όλων των εμπλεκομένων στο δεύτερο debate», σύμφωνα με τη σχετική δήλωση.

Την άρνηση του σε συμμετοχή εικονικού ντιμπέιτ δήλωσε ο Τραμπ σε συνέντευξη του.

Μετά την πρόσφατη εμπειρία του προέδρου των ΗΠΑ, με τον κορονοϊό, ο ίδιος δηλώνει πολύ καλά και έτοιμος να βγει από την καραντίνα στέλνοντας μήνυμα προς τους πολίτες να μην φοβούνται τον ιό.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...