ΗΣΑΠ: Ένας εργαζόμενος νεκρός και δύο τραυματίες

Δυστύχημα με έναν νεκρό και δυο τραυματίες εργαζόμενους στον ΗΣΑΠ έγινε τα ξημερώματα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στα Πατήσια - Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021
Δυστύχημα με έναν νεκρό και δυο τραυματίες εργαζόμενους στον ΗΣΑΠ έγινε τα ξημερώματα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στα Πατήσια – Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021 / Πηγή: Eurokinissi

Ένας εργαζόμενος νεκρός και δύο τραυματίες από σύγκρουση συρμών στον ΗΣΑΠ κατά τη διάρκεια εργασιών στις γραμμές του τρένου.

Το εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα, στον σταθμό του ηλεκτρικού στον Άγιο Νικόλαο, όταν σύμφωνα με πληροφορίες, ένα μηχάνημα για εξειδικευμένες εργασίες λείανσης των γραμμών αντιμετώπισε βλάβη, πιθανότατα στα φρένα του. Οι επιβαίνοντες σε αυτό εργαζόμενοι αναγκάστηκαν να πηδήξουν στις γραμμές, καθώς ήταν σε τροχιά σύγκρουσης με διερχόμενο συρμό, χωρίς επιβάτες, ο οποίος είχε τοποθετηθεί επίτηδες στο σημείο για να ανακοπεί η ταχύτητα που είχε αναπτύξει.

Το αποτέλεσμα από τη σύγκρουση ήταν να τραυματιστούν τρεις εργαζόμενοι, δύο Έλληνες κι ένας Αυστριακός μέλη του συνεργείου, οι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Γεννηματά», όπου τελικά ο ένας από τους Έλληνες κατέληξε.

Η κυκλοφορία των συρμών γίνεται τοπικά μεταξύ Ομόνοια – Πειραιά και Άνω Πατήσια – Κηφισιά.

Δείτε ακόμα...