Ισχυρό ΚΚΕ για τα δύσκολα που έρχονται μετά τις εκλογές

πέτρος αλέπης

Ο εργαζόμενος δεν μπορεί να συνηθίσει να ζει με pass, επιδόματα και την κοροϊδία του καλαθιού του νοικοκυριού που ανακυκλώνει την ακρίβεια, τόνισε ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής στο Βόρειο Τομέα Αθήνας, μιλώντας χθες βράδυ στο «Blue Sky».

Αυτό που χρειάζεται σήμερα, σημείωσε, είναι αύξηση των μισθών, εφαρμογή Συλλογικών Συμβάσεων και ασφάλεια για τους εργαζόμενους σε αντίθεση με ό,τι ισχύει τώρα, δηλαδή την εργασιακή ανασφάλεια της μερικής εργασίας, των 5μηνων, των voucher, της εποχικής εργασίας. Για να κερδίσει όμως ο λαός, ξεκαθάρισε, πρέπει να χάσουν οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές και οι τραπεζίτες.

Όσον αφορά την επόμενη μέρα, υπογράμμισε ότι κυβέρνηση θα σχηματιστεί μιας και υπάρχει κοινό έδαφος από τα αστικά κόμματα, το οποίο βασίζεται στους στόχους του Ταμείου Ανάκαμψης και τις επιταγές των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ. Άλλωστε θύμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ψηφίσει τους μισούς νόμους της ΝΔ, μεταξύ άλλων την ιδιωτικοποίηση των ναυπηγείων Ελευσίνας και το μισό νόμο Χατζηδάκη.

Το ΚΚΕ, τόνισε, απευθύνει την πιο ενωτική πρόταση στον ελληνικό λαό, επισημαίνοντας ότι πρέπει να επιδιώξει να είναι αδύναμη η επόμενη κυβέρνηση γιατί θα είναι σίγουρα αντιλαϊκή και να ισχυροποιηθεί το ΚΚΕ για τα δύσκολα που έρχονται.

Τέλος, σχετικά με τους συνταξιούχους, τόνισε ότι οι αυξήσεις στις συντάξεις και η μείωση των φόρων μπορεί να δώσει ανάσα.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...