Κ. Παπαδάκης: Έχουν δοκιμαστεί όλες οι εκδοχές των κυβερνήσεων στη Γερμανία

Όλες οι εκδοχές των κυβερνήσεων έχουν δοκιμαστεί στη Γερμανία,  σε ομοσπονδιακό επίπεδο και σε επίπεδο κρατιδίων, σχολίασε ο Κώστας Παπαδάκης μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής σημειώνοντας ότι θα δούμε μια χιλιοπαιγμένη επανάληψη ανεξάρτητα καγκελάριος θα είναι ο αντικαταστάτης της Αγ. Μέρκελ στο CDU ή ο βασικός της υπουργός από το SPD.  

Πρόσθεσε ότι όλοι μπορούν να πάνε με όλους και όλοι πήγαν με όλους δεν έχουν τέτοια προβλήματα. Θύμισε ότι ο Ολαφ Σολτς αντικατάστησε τον Β. Σόιμπλε στο υπουργείο Οικονομικών χωρίς να αλλάξει η ασκούμενη πολιτική. 

Επίσης, σχολιάζοντας τα περί αριστερής κυβέρνησης τόνισε ότι η Λίνκε όπου συγκυβέρνηση σε κρατίδια προώθησε αντιλαϊκές πολιτικές και ετοιμάζεται να στηρίζει το ΝΑΤΟ αφού έχει πάρει καλά μαθήματα από τη Νατοϊκότερη του ΝΑΤΟ κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπογράμμισε πως επιδίωξη του Γερμανικού κεφαλαίου είναι να θωρακιστεί η γερμανική βιομηχανία από τους ανταγωνιστές ΗΠΑ, Κίνα και Ρωσία και σε αυτό το στόχο συμπλέουν όλα τα κόμματα με αποχρώσεις στις λεπτομέρειες.

Ανέφερε ακόμα πως στη Γερμανία δεν υπάρχει κατώτατος μισθός και πως δίνονται συντάξεις κάτω από το όριο φτώχειας.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...