Κ. Παπαδάκης: Το κρίσιμο είναι αν ο λαός την επομένη των εκλογών θα είναι προετοιμασμένος με ένα δυνατό ΚΚΕ

Την επόμενη μέρα των εκλογών, θα υπάρχει σε κάθε περίπτωση αντιλαϊκή κυβέρνηση, γι’ αυτό το κρίσιμο για το λαό είναι αν θα είναι ο ίδιος προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει αυτή την κυβέρνηση, το κρίσιμο ειναι η ισχυροποίηση του ΚΚΕ σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής, σε παρεμβάσεις του το πρωί της Κυριακής 5 Φλεβάρη σε τηλεοπτική συζήτηση στον ΑΝΤ1.

Ο Κ. Παπαδάκης σημείωσε ότι η πόλωση που καλλιεργούν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι τεχνητή, καθώς συμφωνούν στα μεγάλα και τα στρατηγικά και αυτό προκαλεί την ενόχληση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Π. Πολάκης, που εκτοξεύουν συκοφαντίες σε βάρος του ΚΚΕ.

Ο Κ. Παπαδάκης επισήμανε πως ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν την πράσινη στρατηγική που έφερε την ακρίβεια στα καύσιμα και την ενέργεια, συμφωνούν να ξεκοκαλίζουν οι όμιλοι τον πακτωλό των δισεκ. του Ταμείου Ανάκαμψης και λαός να «τη βγάζει» με τα pass της εξαθλίωσης, συμφωνούν να στέλνουν τεθωρακισμένα στην Ουκρανία και να καλωσορίζουν τα αμερικανικά αεροπλανοφόρα στο Πειραιά. Από αυτή την άποψη υπογράμμισε ότι το κρίσιμο είναι αν ο λαός την επομένη των εκλογών θα είναι προετοιμασμένος με ένα δυνατό ΚΚΕ.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...