Κ. Παπασταύρου: Ένα ισχυρό ΚΚΕ θα είναι αντίπαλος στην αντιλαϊκή πολιτική

παπασταύρου κκε

Την επόμενη μέρα των εκλογών χρειάζεται ένα ισχυρό ΚΚΕ για να μπορέσει να είναι αντίπαλος σε αυτή την πολιτική, γιατί στις 22 Μάη τα μνημόνια θα είναι εδώ, όπως είναι και σήμερα, ενώ μπροστά μας έχουμε νέα αντιλαϊκά μέτρα τόνισε ο ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής στη Δυτική Αττική, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου 6 Μάη στον ΑΝΤ – 1.

Ο Κ. Παπασταύρου αναφέρθηκε στον καυγά ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ σημειώνοντας ότι δεν έχει περιεχόμενο, γιατί πίσω από τις διάφορες διακηρύξεις των προγραμμάτων τους, έχουν ένα κοινό ουσιαστικό πρόγραμμα. Και αυτό είναι το Ταμείου Ανάκαμψης, το μέγα υπέρ μνημόνιο, το οποίο καθορίζει τις τύχες των εργαζομένων και του λαού.

Σημείωσε ότι ήδη έχουν νομοθετηθεί από τη ΝΔ γύρω στα 200 αντιλαϊκά προαπαιτούμενα, τα οποία μεγάλο μέρος τους ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. Επεσήμανε ωστόσο ότι μπροστά μας έχουμε άλλα 350 αντιλαϊκά προαπαιτούμενα που θα πρέπει να εφαρμόσει η επόμενη κυβέρνηση όποια κι αν είναι.

Ο Κ. Παπασταύρου τόνισε ότι το ΚΚΕ δε θυσιάζει τις ζωές των πολλών για τα κέρδη των λίγων, καθώς για το Κομμουνιστικό Κόμμα έχει σημασία η υπεράσπιση των εργατικών – λαϊκών αναγκών.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...