Κ. Παπασταύρου: Το ΚΚΕ δεν λέει άλλα πριν τις εκλογές και άλλα κάνει μετά

Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ
Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Το επικίνδυνο πλαίσιο της ΕΕ για τη ριζοσπαστικοποίηση που τσουβαλιάζει τον φασισμό με το εργατικό – λαϊκό κίνημα, στηλίτευσε ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής στην Δυτική Αττική, μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Alpha».

Γι’ αυτό άλλωστε, επισήμανε, το ΚΚΕ κράτησε αρνητική στάση στις κυβερνητικές τροπολογίες για την απαγόρευση συμμετοχής κομμάτων στις εκλογές.

Σχετικά με την απεύθυνση του ΚΚΕ στο λαό ενόψει των εκλογών, ο Κ. Παπασταύρου ξεκαθάρισε ότι το ΚΚΕ δεν λέει άλλα πριν τις κάλπες και άλλα κάνει μετά, και αυτό ο κόσμος το ξέρει, ξέρει ποιο είναι το ΚΚΕ, έχει συναντηθεί μαζί του στο δρόμο και τους αγώνες.

Την ίδια ώρα υπογράμμισε ότι το κύριο ζήτημα των εκλογών είναι πώς θα βρεθεί ο λαός απέναντι στην επόμενη κυβέρνηση που θα είναι αντιλαϊκή και γι’ αυτό πρέπει να ενισχυθεί το ΚΚΕ ως αντίπαλο δέος σε αυτή την πολιτική.

Αναφερόμενος στον σχηματισμό κυβέρνησης, ο Κ. Παπασταύρου τόνισε ότι υπάρχει κοινή αντιλαϊκή σύμπλευση και δυνατότητα συγκρότησης κυβερνητικού προγράμματος από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, καθώς στα μεγάλα ζητήματα συμφωνούν.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...