Κ. Πελετίδης: Ο λαός της Πάτρας να μην ανεχτεί να κυματίζουν οι ΝΑΤΟικές σημαίες της αιματοχυσίας στο λιμάνι

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης
Φώτο Αρχείου / Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης

«Ο πατραϊκός λαός, γνωστός για τις αγωνιστικές του παραδόσεις και τα φιλειρηνικά του αισθήματα, δεν μπορεί και δεν πρέπει να ανεχτεί να κυματίζουν οι ΝΑΤΟικές σημαίες στο λιμάνι της πόλης μας», τονίζει σε δήλωσή του, ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, με αφορμή των ελλιμενισμό ΝΑΤΟικών πλοίων στην πόλη.

Όπως σημειώνει ο Κ. Πελετίδης, «οι σημαίες αυτές, είναι συνώνυμο της αιματοχυσίας, της αλλαγής συνόρων στα Βαλκάνια και σε όλο τον κόσμο, είναι συνώνυμο της εμπλοκής της Ελλάδας στον πόλεμο στην Ουκρανία, καθώς και της απειλής για γενίκευσή του. Είναι συνώνυμο των επικίνδυνων διευθετήσεων που ετοιμάζονται στο Αιγαίο.

Είναι χαρακτηριστική όλες αυτές τις μέρες, η “αφωνία” που παρατηρούμε εκ μέρους τοπικών βουλευτών, περιφερειακών και δημοτικών παρατάξεων και συμβούλων, που πρόσκεινται στα αστικά κόμματα, ακόμα και τα δήθεν “προοδευτικά”. Αποδεικνύουν άλλη μία φορά, ότι “καταπίνουν τη γλώσσα τους” μπροστά στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο πατραϊκός λαός, όλος ο ελληνικός λαός, έχει πια την πείρα και μπορεί να βγάλει συμπεράσματα. Ήρθε η ώρα να βγει στο προσκήνιο και να δείξει τη δύναμή του».

Και καταλήγει με το κάλεσμα, «να μη λείψει κανείς σήμερα, από τη νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που διοργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας και Δυτικής Αχαΐας, στις 6.30 μ.μ., στην Πλατεία Τριών Συμμάχων».

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...