Και γι’ αυτά

Λιμάνι Αλεξανδρούπολης - στρατιωτικό υλικό των ΗΠΑ

«Ψηφίζουμε όχι μόνο για το πώς θα είναι τα νοσοκομεία, αλλά και για το ποιος θα κρατά σταθερά το τιμόνι της χώρας και στην εξωτερική πολιτική», έλεγε χτες σε συνέντευξή του ο Κυρ. Μητσοτάκης.

Αφήνουμε στην άκρη τα ανέκδοτα για τα νοσοκομεία και στεκόμαστε στο εξής: «Σταθερά το τιμόνι» από την όποια επόμενη κυβέρνηση σημαίνει σταθερά και ακόμα πιο μέσα στην εμπλοκή της χώρας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία.

Σημαίνει Ελλάδα ακόμα μεγαλύτερη βάση για τους ΑμερικανοΝΑΤΟικούς και στόχος ο λαός.

Σημαίνει ο λαός να μετράει τα ψιλά για να βγάλει τον μήνα για να χρηματοδοτεί τον «πρωταθλητισμό» στους ΝΑΤΟικούς εξοπλισμούς.

«Σταθερά το τιμόνι» στα Ελληνοτουρκικά, με βάση τα συμφέροντα της αστικής τάξης που υπηρετούν όλα τα κόμματα, σημαίνει ΝΑΤΟικής κοπής «διευθετήσεις» για να εξασφαλιστεί η ΝΑΤΟική συνοχή και να «τρέξουν» τα σχέδια συνεκμετάλλευσης.

Και βέβαια, όσο αυτοί θα κρατάνε «σταθερά» το τιμόνι των ευρωενωσιακών και άλλων δεσμεύσεων που ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ έχουν «κορόνα στο κεφάλι τους», ο λαός στα αμπάρια θα τραβάει κουπί χωρίς τέλος για τα κέρδη μιας χούφτας ομίλων.

Και γι’ αυτά, λοιπόν, δυνατό ΚΚΕ την Κυριακή!

Το σχόλιο από τον Ριζοσπάστη

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...