Καισαριανή: Ένας πολίτης τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια ληστείας σε σούπερ μάρκετ

Ληστεία σημειώθηκε σε σούπερ μάρκετ στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή. Δύο δράστες μπήκαν στο σούπερ μάρκετ για να το ληστέψουν και στην προσπάθειά τους να διαφύγουν τραυματίστηκε πολίτης στο πόδι από τα πυρά των δραστών. Τρίτη 6 Ιουλίου 2021
Ληστεία σημειώθηκε σε σούπερ μάρκετ στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή. Δύο δράστες μπήκαν στο σούπερ μάρκετ για να το ληστέψουν και στην προσπάθειά τους να διαφύγουν τραυματίστηκε πολίτης στο πόδι από τα πυρά των δραστών. Τρίτη 6 Ιουλίου 2021 (EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Ένας πολίτης τραυματίστηκε χθες το απόγευμα κατά τη διάρκεια ληστείας σε σούπερ μάρκετ στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή.

Όπως έγινε γνωστό, δύο οπλισμένοι άνδρες μπήκαν στο κατάστημα και απέσπασαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Ωστόσο, ο πολίτης φέρεται να προσπάθησε να τους ακολουθήσει την ώρα που έφευγαν και ο ένας από τους ενόπλους τον πυροβόλησε στο πόδι. 

Η Αστυνομία κάνει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. 

Δείτε ακόμα...