Κάτω τα χέρια από τους στρατιώτες που ζητούν μέτρα για την υγεία!

EUROKINISSI

Την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στον φαντάρο στο 216 ΚΙΧΝΕ που στοχοποιήθηκε επειδή διαμαρτυρήθηκε για κρούσμα κορονοϊού που κυκλοφορούσε ελεύθερα στη μονάδα, εκφράζει με επιστολή του επαναπατρισμένος στρατιώτης μονάδας της ΕΛΔΥΚ.

Αναφέρει συγκεκριμένα:

«Σχετικά με την περίπτωση ποινικοποίησης της διαμαρτυρίας του συναδέλφου φαντάρου στο 216 ΚΙΧΝΕ και της προσπάθειας του διοικητή και υποδιοικητή να φιμώσουν και να τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί τον συνάδελφο. Καταγγέλλουμε πρακτικές όπως αυτή, επειδή στοχοποιούν όποιον ζητάει τα αυτονόητα και διεκδικεί λύσεις, ενώ η διοίκηση του στρατοπέδου σφυρίζει αδιάφορα σε συνθήκες πανδημίας και αντί να βρει λύσεις θεωρεί ως πρόβλημα τους ίδιους τους φαντάρους και για να κρύψει το πρόβλημα κάτω από το χαλί τους καταδιώκει ως ψυχικά ασθενείς.

Ευελπιστούμε ότι μέσω αυτής της καταγγελίας θα σταματήσει η εμμονή να κρύβεται το πρόβλημα και να “πυροβολούν” τον αγγελιοφόρο, αλλά να παρθούν μέτρα που θα εγγυώνται την υγεία και την ευημερία των παιδιών του λαού που υπηρετούν την θητεία τους.

Στο κάτω κάτω της γραφής ακόμα και τα στελέχη του στρατού κινδυνεύουν από την πανδημία και η καταστολή δεν βοήθησε ποτέ και κανέναν, ίσα ίσα που το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει και δεν ήμαστε εμείς οι φαντάροι το πρόβλημα αλλά η πανδημία και ο τρόπος που την διαχειρίζεται και το ΓΕΕΘΑ και η κυβέρνηση.

Εκφράζω την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μου στο συνάδελφο φαντάρο και με όλη μου την δύναμη φωνάζω κάτω τα χέρια απ’ τους στρατιώτες!

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει! 

Επαναπατρισμένος στρατιώτης μονάδος ΕΛΔΥΚ»

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...